Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Για το ελαιόλαδο


Καθημερινά βλέπουμε και ακούμε όλο και περισσότερα για το ελαιόλαδο, την διατροφική του αξία και ακόμη περισσότερα γράφονται για την τιμή του.


Υπάρχει σωστή ενημέρωση σχετικά με το πώς και πόσο να το χρησιμοποιήσουμε; 
Τι γεύση πρέπει να έχει το ελαιόλαδο; 
Πώς το δοκιμάζουμε και πώς καταλαβαίνουμε ποιο μας κάνει; 
Είναι όλα τα ελαιόλαδα το ίδιο; 
Τι ποιότητες υπάρχουν; 
Ποιο ελαιόλαδο να επιλέξει κανείς για την διατροφή του; 
Γιατί το ελαιόλαδο θεωρείται τελικά τόσο καλό συστατικό τρόφιμο;


Μέσα από το καινούργιο μας blog, σχετικά με το ελαιόλαδο και το κρασί που παράγονται στην περιοχή της Νεμέας, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε χρήσιμες πληροφορίες στον επισκέπτη καθώς είμαστε παραγωγοί και σκοπός μας είναι να αναδείξουμε πρώτα την περιοχή μας και μετά τα προϊόντα μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου